Evers Medica Zorgwinkels BV
Veldstraat 1
6041 GR Roermond
T: 0475 - 31 18 88
F: 0475 - 33 53 26
E: [email protected]
 
Orthopedie en Bandages
 

Op zoek naar u een kniebrace, enkelbandage of polsspalk?

 

Een goed advies over problemen met spieren en bewegen begint met een zorgvuldige diagnose. Door opleiding en ervaring weten wij welk product wanneer de beste oplossing is.

 

Niet minder belangrijk is goed passen en meten. Elk lichaam is anders en daarom is er een uitgebreide keuze uit modellen en maten. Vaak verschillend per leverancier en merk.

 

Of het nu gaat om een sportblessure of om een andere oorzaak, om curatief of preventief gebruik, persoonlijk advies is een voorwaarde voor een verantwoorde oplossing. Sterker nog: een verkeerde of een niet goed passende brace of bandage kan zelfs schade aanrichten.

Evers Medica levert bandages, orthopedische korsetten, breukbanden, enkel, knie, en pols-brace, ect, kortom voor iedere gewricht en deel van het lichaam dat ondersteunt of ontlast moet worden.

 

Evers medica levert een ruim assortiment bandages en braces van verschillende merken, zoals Push, Bauerfeind, Otto Bock, Thuasne, Basko, Medi etc.

Bandages zoals de Genutrain, Epitrain, Malleotrain, Lumbotrain, Viscoheel, staan niet afgebeeld, maar zijn natuurlijk gewoon uit voorraad leverbaar.

 

U kunt bij Evers Medica terecht voor een vrijblijvend advies op maat door onze deskundigen.

Bel of kom voor meer informatie naar onze vestiging in Roermond, Sittard of Maastricht.

 

Vergoeding

Vaak worden artikelen uit de orthopedie vergoedt door de zorgverzekeraars onder voorschrift van een behandelend specialist.

De aanvraag of financiėle afwikkeling verzorgen wij rechtstreeks met de zorgverzekeraars.

 

Onze service

§      professionele advisering

§      ruime keuze mogelijkheden

§      veelal uit voorraad

§      confectie en maatwerk

 

Bestellen

Bel met onze afdeling klantenservice: T: 0475 – 311 888